Skip to main content

Cultura

Can Mariner, Serra de Marina i Fondo inicien les seves festes

  • Dani Mormuz

Les festes de barri a Can Mariner, Fondo i Serra de Marina són un esdeveniment destacat en aquests barris, oferint una gran varietat d'activitats i entreteniment per a tota la família. 

Les festes de Can Mariner comencen avui fins al diumenge 2 de juliol i es portaran a terme a la plaça Xavier Valls. Els actes comencen amb una actuació de sevillanes i castanyoles a càrrec del Grup de Dones de Can Mariner, seguida del pregó de les festes a càrrec de la presidenta de la colla de Castellers de Santa Coloma. Les activitats inclouen recepcions, actuacions musicals, balls i activitats infantils com tallers de castells i capgrossos.

A Fondo, les activitats es trobaran a la plaça del Rellotge. Aquestes comencen demà dissabte 1 de juliol amb una xocolatada al Centre Cívic, seguida d'un ball amb el Grup Musical Duo Metrópolis. Diuumenge 2 de juliol, hi haurà activitats com un inflable per a infants i adolescents i un espectacle musical a càrrec de Marvin Salas i Eli de Mérida, i un correfoc amb els Diables de Badalona.

El parc de la Farigola acolliran la festa al barri Serra de Marina, la qual comença avui divendres amb la decoració de l'espai de la festa i una exposició de fotografies del fotògraf del barri. Les activitats inclouen un festival infantil, música dels anys 70 i 80, una sessió de ioga, un mercat de segona mà i d'artesania, jocs infantils i una xocolatada. També hi ha tallers de pintura facial, un cercavila festiu, actuacions de màgia i pallassos, un homenatge al veí Gabriel Manzanero i un sopar d'alforges on els veïns porten el menjar de casa per compartir.

Podeu consaltar totes els horaris de totes les activitats a través dels següents enllaços: Can Mariner, Fondo, Serra de Marina.