Skip to main content

Cultura

Cap de setmana amb tallers de natura sobre ocells i papallones

  • Xavi López

Aquest cap de setmana, els amants de la natura tindran l'oportunitat de participar en diferents tallers:

Dissabte 15 d'abril, d'11.30 a 13.30 h, a l'Aula Ambiental de Can Zam Isabel Muñoz, tindrà lloc un taller de menjadores d'ocells. A través d'aquesta activitat, els assistents podran descobrir quins són els aliments preferits de les aus i dissenyar una menjadora per a ells. La finalitat és la d’ajudar a les aus a passar una bona primavera a la nostra ciutat. 

El diumenge 16, hi haurà dos tallers relacionats amb les papallones: Un d'ells és "El món secret de les papallones", a la Jugatecambiental del parc del Molinet, d'11.30 a 13.30h. Aquesta activitat ens permetrà conèixer les característiques de les papallones i la seva importància biològica a cada fase del seu cicle vital. També coneixerem com diferenciar les papallones diürnes de les nocturnes i farem una passejada pel parc per conèixer les més típiques del nostre entorn. L'altre taller és el de "Coneixem el jardí de les papallones de Can Zam", a l'Aula de Can Zam, d'11.30 a 13.30h.

En ambdós tallers, els participants tindran l'oportunitat de descobrir l'espai dissenyat per afavorir la presència de papallones, libèl·lules i altres insectes. És necessari inscriure's prèviament a les tres activitats a través del telèfon 618 007 230 o correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..