Skip to main content

Cultura

Inscripcions obertes pels nous tallers dels centres cívics i casals

  • Toni Salvador

Per als pròxims mesos de primavera, els centres cívics i casals municipals han preparat una nova programació de tallers amb un total de 40 propostes d'oci i formació per a totes les edats. A partir del proper dilluns 17 d'abril, aquests tallers es realitzaran en set equipaments de barri de la ciutat, concretament als centres cívics de Can Mariner, Singuerlín, Fondo, Raval, Riu, Llatí i Casal Les Oliveres.

Les activitats ofertes inclouen novetats com tallers de lettering, elaboració de sabons artesanals, fotografia amb mòbil, cuines del món (asiàtica, d'aprofitament, ràpida i saludable), art vegetal per fer plantes sense terra, i balls de jazz steps i country.

El període d'inscripcions obre avui, 11 d'abril, a partir de les 10 h, i estarà disponible fins al dissabte 16 o fins que s'exhaureixin les places. Cal tenir en compte que les places són limitades i es respectarà l'ordre d'inscripció. Per accedir a més informació sobre els tallers, les inscripcions i el pagament de les activitats, pots visitar el lloc web municipal de la Xarxa de Centres Cívics i Casals.

Finalment, també s'ofereixen tallers de manualitats per a la gent gran, que començaran el mateix 17 d'abril. Les persones interessades podran inscriure's en l'equipament que vulguin a partir de les 17 h dels dies següents:

  • Dilluns, 17: Casal Safaretjos i Centre Cívic Can Mariner.
  • Dimarts, 18: Centre Cívic Raval i Centre Cívic Singuerlín.
  • Dimecres, 19: Casal Llatí i Casal Guinardera.
  • Dijous, 20: Centre Cívic Can Franquesa i Casal Riu Nord.
  • Divendres, 21: Casal Les Oliveres i Centre Cívic Fondo.