Skip to main content

Cultura

L’humorista Jona OPH estrena monòleg al Teatre Sagarra

  • Xavier López

Jona OPH, reconegut humorista colomenc i filòsof “d’estar per casa”, presenta el seu nou espectacle de monòleg “Pienso, luego me río”. La funció, que s'estrenarà al Teatre Segarra el pròxim 22 d'abril, promet ser una experiència introspectiva a la par que divertida.

En el seu nou monòleg, Jona OPH fa referència al clàssic plantejament de René Descartes, “cogito, ergo sum” (penso, després existeixo), i ens convida a reflexionar d'una manera una mica diferent. Amb la seva particular manera de veure el món, l'humorista ens anima a dubtar de gairebé tot, a riure molt i a pensar just el necessari. Malgrat el seu enfocament filosòfic, Jona OPH assegura que l'única funció del públic és gaudir de l'espectacle i deixar-se emportar pel seu humor absurd.

Com bé va dir Descartes, “dubtar és també una manera de pensar, i pensar és una prova de la pròpia existència”. Per tant, tots els espectadors estan convidats a unir-se a l'experiència de l'existència, rient i gaudint de la seva nova proposta. El preu de l'espectacle és de 15 euros. Les entrades es poden comprar des de la plataforma de compra del teatre i a les taquilles, els divendres de 10 a 14h i de 17 a 20h.