Skip to main content

Cultura

La primavera gastronòmica arrencarà el 21 d'abril

  • Xavier López

La primavera cultural de Santa Coloma trobarà en la gastronomia una de les potes on sustentar-se. Amb l’arribada de Sant Jordi, la gran festa del llibre i la rosa vindrà acompanyada de la Mostra Gastronòmica, una oportunitat pels establiments de la ciutat per donar a conèixer la seva oferta.

Aquesta popular fira culinària, que l’any passat va esdevenir un èxit, se celebrarà al parc Europa del 21 al 23 d'abril i tindrà 19 establiments participants, amb el patrocini de cerveses Ámbar. 17 restaurants i 2 cellers obriran els seus estands divendres a la nit, dissabte al migdia i a la nit i, finalment, diumenge al migdia.

Per altra banda, el Degusta Santa Coloma tornarà al maig amb 42 establiments participants. El servei s'atendrà en el mateix local. 22 d'ells oferiran tapes, altres 16 prepararan un menú especial i els 4 restants serviran les postres.

La primavera gastronòmica, cada cop més habitual a la nostra ciutat, serà una de les protagonistes del número especial d’El mirall.net, el qual sortirà el 21 d'abril amb tota la informació sobre aquests esdeveniment i sobre la diada de Sant Jordi, a més de l'actualitat.

Fotografies: Andreu Fernández