Skip to main content

Cultura

El Rock Fest marxa de Can Zam i enguany es celebrarà a Badalona

  • Toni Salvador

El Barcelona Rock Fest anuncia un gran canvi en la celebració de la seva vuitena edició. El reconegut festival, un dels més importants del rock dur i el heavy metal a escala europea, deixa Can Zam, la que ha sigut la seva seu des de la primera edició, i enguany se celebrarà al Palau Olímpic de Badalona. La raó principal és la reforma del parc, recinte que a través dels anys ja forma part de la identitat del festival, però que serà difícil tenir operatiu aquest estiu.

Els organitzadors, que ja es trobaven buscant altres escenaris possibles a l'àrea metropolitana per poder dur a terme el festival del 29 de juny a l'1 de juliol, van concloure la cerca el passat divendres, quan van anunciar no només el nou emplaçament, sinó un nou nom i una nova data: Barcelona Rocks, que se celebrarà el dissabte 8 de juliol. En declaracions a El Periódico, l'organització ha explicat que aquest es tractarà "d'un any d'impàs", però que el 2024 tornaran al festival tradicional amb "l'edició més gran de totes les que s'han celebrat".

El final de les obres serà qui determini si Santa Coloma tornarà a allotjar el festival Rock Fest els pròxims anys, però de moment només queda esperar que els promotors preguin la decisió. Les obres d'aquesta fase de Can Zam està previst que s'acabin cap al juny, i per això no hi havia temps per muntar-hi res.