Skip to main content

Cultura

La festa de Sant Jordi escalfa motors al barri del Fondo

  • Xavi López

Divendres 21 d’abril, de 17 a 19 hores, a la plaça del Rellotge es celebra l’esdeveniment comunitari Sant Jordi al Fondo. Es tracta d’una activitat ja consolidada al barri i promoguda pel Servei de Convivència, Desenvolupament Comunitari i Civisme de l’Ajuntament de Santa Coloma, amb l’objectiu d’oferir una proposta educativa, lúdica, familiar i gratuïta al voltant de la Diada de Sant Jordi.

La programació d’activitats inclou contacontes, recital de poesia, taller de sardanes, taller de roses amb fotoreclam i joc lingüístic, taller de punts de llibre, taller de màscares de la Dragona Violeta, taller de polseres i calcomanies primaverals, un mosaic conjunt i contes per un tub. A més, hi haurà una gimcana comercial fins al 29 d’abril, i si participes a 3 activitats podràs obtenir un llibre de regal a la paradeta de llibres.

Enguany, les entitats que participen en les activitats són La CIBA, Àrea de Comerç, Casal dels Infants, Fundació Germina, Amics de les Sardanes, Associació Cultural Popular Xinesa, Joves Artistes Kolomencs, Associació Ararat, Fundació Tallers, CNL L’Heura i Xarxa de Biblioteques de Santa Coloma de Gramenet.