Skip to main content

Cultura

Els plats forts del Flamenc-ON es donen cita al Sagarra

  • Toni Salvador

El Flamenc-ON té tot preparat per a les properes setmanes. Durant aquest mes de març, el festival porta a la ciutat tots els reclams del cant i ball flamenc, entre els quals hi ha l'espectacle Medea i els músics i músiques Jerónimo Maya, Mayte Martín i Arcángel.

El dissabte 4 de març, el Flamenc pels Racons començarà a vestir la ciutat de música amb tres actuacions: a les 11:30 al parc Europa, a les 12:30 al Mercat Sagarra ia les 17:30 a la rambla Sant Sebastià. Una setmana després tindrà lloc l'actuació del primer dels caps de cartell: Arcàngel. El cantaor de Huelva donarà cita al Teatre Sagarra el dissabte 11 a les 19:00 hores. El dissabte següent, Solera Flamenca donarà curs a la seva festa a les 19:30 a la Central Escènica, i el diumenge 18 tindrà lloc el concert del guitarrista Jerónimo Maya a les 19:00.

El 25 de març tindrà lloc la culminació del Flamenc-ON, que començarà amb la presentació oficial de la nova Fundació Manolo Sanlúcar-Aura Seguros a les 17.00 a la sala d'actes de l'edifici de l'asseguradora colomenca. Tot seguit, a les 20:00, actuarà la cantaora catalana Mayte Martín. Finalment, l'èxit mundial de la dansa espanyola Medea tancarà el festival el diumenge 26 a les 19.00 hores. Tota la informació sobre el Flamenc-ON, artistes, horaris, entrades i localitzacions, es troben a la seva pàgina web.