Skip to main content

Cultura

Carla Calvo se la juga a les semifinals d’Objectiu Paki

  • Toni Salvador

Des de fa gairebé un mes, una nova estrella brilla a la ciutat. Carla Calvo, una cantant de 14 anys de Santa Coloma de Gramenet, participa en el concurs musical Objectiu Paki, un talent show a l’estil d’Operación Triunfo emès a les televisions locals de tot Catalunya. La jove colomenca ha sortit airosa d’una infinitat de càstings i de les dues primeres gales, i aquest cap de setmana s’enfronta a la semifinal a la cerca del gran premi: l’enregistrament de tres singles per part de Crea Music, així com la seva difusió i promoció. 

Tot i la pressió de les gales i de les formacions, la Carla confessa estar segura: “entre concursants no hi ha competició, estem en un ambient molt familiar”.  Pel que fa a l’experiència, la també alumna de l’Institut Nou i de l’aula d’estudi Àgora, on realitza estudis de cant, explica que el concurs l’ha ajudat molt per “descobrir a què m’agradaria dedicar-me. De moment, sé que estudiaré el batxillerat escènic”, afegeix. 

Demà dissabte a les 22:00 hores s’emetrà la semifinal a les televisions locals de La Xarxa i, en cas de no ser una de les tres salvades pel jurat, el públic podrà salvar-la votant en directe a través d’aquesta pàgina web. L’enllaç s’activarà durant 10 minuts durant el programa.