Skip to main content

Cultura

Inauguració a Can Sisteré de l'exposició "El mundo fluye"

  • Xavier López

Demà 17 de novembre s’inaugura l’exposició El mundo fluye. Dos miradas sobre una misma realidad. La presentació començarà a les 18h i tindrà lloc al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré.

L’exposició recull una selecció d’obres que han estat presents a les 7 edicions de la Bienal de Arte Contemporáneo Fundación ONCE, i que formen part dels seus fons d’art. L’objectiu és la de promoure i difondre l’obra d’artistes amb discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Es podrà visitar fins al 15 de gener de 2023 en l’horari habitual de Can Sisteré: de dimarts a dissabte de 17 a 21h, i dissabtes i diumenges d’11 a 13:30h.

La fundació ONCE fa més de 30 anys que treballa per la inclusió de les persones amb discapacitat en tots els ordres de la vida, incloent per descomptat l'àmbit artístic. Amb aquest objectiu, es va crear la Biennal d'Art Contemporani Fundació ONCE, que ha aconseguit potenciar l'obra d'artistes amb alguna discapacitat i alhora convidar artistes reconeguts que han trobat a la discapacitat un tema a partir del qual desenvolupar les seves obres.