Skip to main content

Cultura

La mostra culinària Sabors del món torna al barri del Fondo

  • Sara Simonet

La mostra gastronòmica Sabors del món torna aquest diumenge 16 d’octubre a la plaça del Rellotge. De 12 a 16 h, es podrà gaudir de plats, que oscil·laran entre 1 i 4 euros; de barra de begudes, de música en directe i d’activitats de dinamització per a tots els públics. Es recupera així una activitat històrica del barri del Fondo amb l’objectiu de promocionar la restauració local i posar en valor la diversitat cultural i gastronòmica d’aquest districte de la ciutat.
 
En aquesta nova edició, es comptarà amb la participació de deu restaurants i associacions, que oferiran 14 propostes gastronòmiques: la Cuina de la Loli, el Mesón de Guady, el Cafè del Mercat del Fondo, les pastisseries Ecuapan i Bendriss; els restaurants When Zhou i Ni Hao La; i l’Associació de Xinesos de Santa Coloma, l’Associació d’Armènia Ararat i la Comunitat de Bangladesh.
 
També hi col·laboren el CNL L’Heura, que ha actualitzat el glossari terminològic de plats i ingredients de Sabors del món; l’Agrupació del Comerç i la Indústria, que difondrà diferents eines d’impuls del comerç local; la Gramamoneda, que donarà suport a qui vulgui pagar en la moneda local de Santa Coloma, i el Servei de Salut Pública i Consum, que garantirà el compliment dels requisits sanitaris necessaris durant la mostra.