Skip to main content

Cultura

Segona setmana del Raïm i Cultura: dijous 13 i divendres 14

  • Toni Salvador

Aquesta setmana torna el programa Raïm i Cultura. Dijous i divendres hi hauran degustacions al Centre Cívic del Fondo i al Parc d’Europa, ambdues a les 19:00 hores. El funcionament d’aquesta mostra de vins serà igual que el de la Mostra Gastronòmica: els assistents podran comprar a la carpa institucional copes de vi i tapes per valor d’entre 2 i 3 euros. Els diners recaptats aniran destinats a entitats solidàries de la ciutat, enguany relacionades amb la cura de la salut mental.

En el cas d’aquests propers dies, les protagonistes seran, en primer lloc, la degustació de vins extremenys al CC del Fondo el 13 d’octubre, on La Casa d’Extremadura convidarà a tastar productes de la seva terra acompanyats de vins de Bodegues Coloma de la mà del sommelier Paco Cordero. I en segon lloc, la degustació i tast de vins gallecs al Parc Europa el dia 14. Airiños oferirà un petit homenatge a la seva terra amb una degustació dels seus espectaculars vins de la Bodega Tapias Mariñán (DO Monterrei).

La propera degustació es durà terme el dijous següent, amb degustació i tast de vins aragonesos el dia 20 d’octubre, on el sommelier de Bodegues Aragoneses de la DO Campo de Borja presentarà els seus caldos i parlarà del territori d’origen.