Skip to main content

Cultura

El museu Torre Balldovina tanca fins el setembre

  • Toni Salvador

Durant la segona quinzena del mes del juliol i durant tot el mes d’agost, el museu Torre Balldovina de Santa Coloma romandrà tancat per poder fer obres de millora. Aquestes reformes es duran a terme tant a l’exposició permanent (repintant les sales i canviant elements) com al refugi antiaeri, on s’obrirà un segon accés per dins de l’edifici.

El museu Torre Balldovina tornarà a obrir les portes al setembre, amb l’exposició sobre el 75è aniversari del Centre Excursionista Puig Castellar. Com cada any, la mostra inaugural del centre sempre correspon a la de la Festa Major d’Estiu.   

Gran primavera a la Torre Balldovina

El museu de situat a ales dependències de la Torre Balldovina, dedicat principalment a protegir, conservar, estudiar i difondre el patrimoni cultural i natural del territori que l'envolta, ha tingut un final de temporada amb molta activitat per la ciutat. En primer lloc, al març, el museu va acollir l'exposició "Estiueig de proximitat, 1850-1950", una exposició temporal que convidava a a mirar i repensar d'una altra manera el paisatge dels entorns actuals de la ciutat de Barcelona, com és el cas de Santa Coloma.

I al maig, el centre participà a la nova edició de la Nit dels Museus a Santa Coloma. A la iniciativa, el Torre Balldovina va oferir activitats com l’Escape Room “El tresor de la Torre Balldovina”, l'espectacle teatral "Comèdies d’estiueig" i la visita guiada teatralitzada “El senyor Sagarra et convida a la Torre Balldovina”. En resum, un gran final de primavera al museu de referència de la ciutat.