Skip to main content

Cultura

Rosa de España actuarà en la Festa Major’22

  • Sara Simonet

La Festa Major´22 està prenent cos, tot i que el consistori vol explicar com sigui el programa de la FM d'aquest any i farà una presentació el 12 de juliol.

Elmirall.net ja va revelar que el grup de pop folklòric català Manel seria l'encarregat d'obrir els concerts a la plaça de la Vila divendres. Gairebé solapant-se, caldrà ser ràpid per estar a tots dos, al barri del Fons, plaça del Rellotge, Rosa López, la Rosa d'Espanya, la guanyadora de la primera i mítica edició d'Operación Triunfo, cantarà les seves noves cançons i en farà un repàs del repertori.

La resta de la programació encara està per confirmar o pertany a aquest secretisme que no es vol revelar més fins a la roda de premsa. Sí que se sap que la Comissió de Festes pot comptar amb el pressupost més alt de la història. Cada any ho és, però en aquesta ocasió les retallades dels anys anteriors per la pandèmia suposaran un salt més alt.

Una xifra propera als 700.000 euros es podria arribar a gastar, tenint en compte que tradicionalment les festes d'any anterior a les eleccions municipals solen comptar amb més recursos. Aquest cop serà igual, especialment per la inflació i l'encariment global. Per conèixer qui serà el pregoner o que altres concerts hi haurà dissabte, diumenge i dilluns, especialment el de tancament de les festes a la plaça, caldrà esperar el dia 12 de juliol.