Skip to main content

Cultura

Santa Coloma celebra el Dia Europeu de la Música

  • Toni Salvador

La música està de celebració aquest cap de setmana. El dissabte 18 de juny, l’Ajuntament i la neòfita associació de músics/es de Santa Coloma, Santako Music, oferiran un festival al pati del Mas Fonollor amb motiu del Dia Europeu de la Música. La jornada també ha rebut la col·laboració de l’associació colomenca d’aficionats a la fotografia, l’ACAF, i de la colla gegantera.

Des de les 11:00 h i durant tot el dia es podrà gaudir d’una programació composada íntegrament per artistes de la nostra ciutat. Al primer tram, d’11:00 a 15:00 h, es duran a terme diferents activitats pels més petits, com grafitis i d’aigua. La Gegantona Paula, la imatge de la secció infantil del Fons Joan Gomis, també farà acte de presència. L’esdeveniment estarà amenitzat pels punxadiscos Toni DJ i Electronikboy DJ.

A la tarda, desde les 16:00 h, actuaran els músics colomencs Bobby Rock & Fandango, Sr. Q, Boutin Blues Band, Marko Fontana i ElToni & ElPako & ElAitor. La jornada està previst que finalitzi ben entrat el vespre, a les 22:00 h.

El Dia Europeu de la Música es commemora oficialment el 21 de juny amb l’objectiu de promoure l’intercanvi cultural a través de la música.