Skip to main content

Cultura

Entrades gratuïtes pel Rock Fest: demà sols per Grameticket

  • Sara Simonet
Les 1.600 entrades gratuïtes de què disposa l'ajuntament per repartir entre els ciutadans, podran demanar-se a partir de demà, dia 17 de juny a les 10 del matí, a través de la plataforma Grameticket, i estaran condicionades a una sèrie de requisits que, de fet, són els mateixos que l'any passat.

Els dies 30 de juny i 1 i 2 de juliol Santa Coloma tornarà a ser escenari, després de dos anys, de la setena edició del festival Rock Fest. El parc de Can Zam serà l'encarregat d'acollir l'esdeveniment que comptarà amb actuacions en directe de bandes llegendàries com KISS, Judas Priest o Alice Cooper.

Com en darreres edicions, 1.600 colomencs i colomenques podran assistir gratuïtament a la segona jornada de l'esdeveniment, el divendres 1 de juliol, en una gran jornada de rock dur que inclourà actuacions de grans estrelles com Alice Cooper, Mercyful Fate, Blind Guardian o UFO.

Les persones interessades s'hauran d'inscriure prèviament en una llista habilitada per l'ocasió, i hauran de participar en una acció vinculada al Programa Municipal d'Aliments Solidaris, amb la qual es vol ajudar a cobrir l'alimentació d'aquelles persones i famílies de la ciutat amb dificultats econòmiques. L'objectiu és poder recaptar més de cinc tones d'aliments.

Tots aquells i aquelles que vulguin optar a formar part d'aquesta llista hauran de:

  • Des de demà, dia 17 de juny a les 10 h, s'haurà de concretar dia i hora en el web www.grameticket.cat.
  • La reserva de cita prèvia permetrà un màxim de dues inscripcions per gestió, i s'haurà de dur a terme, obligatòriament, per persona major de 18 anys.
  • Les persones inscrites hauran de ser veïns i veïnes de Santa Coloma amb els DNIs o passaports originals. No s'admetran ni fotocòpies ni fotografies al mòbil.
  • S'haurà de fer una aportació d'aliments. En aquesta ocasió es demana específicament que s'aportin 1 litre d'oli d'oliva, 3 cartons d'un litre de llet UHT i 1 envàs o pack de 3 unitats de conserves (peix, verdures, llegums fresques). L'aportació haurà de ser doble en cas que s'inscriguin dues persones en el tràmit.

El recapte d'aliments i la inscripció a la llista de persones convidades es realitzarà els dies 20, 21 i 22 de juny, a partir de les 16:00 i fins a les 20:00 hores, al local situat al passeig de Llorenç Serra, 49.

Els colomencs i colomenques convidats, el mateix dia de l'esdeveniment (1 de juliol), hauran d'anar amb antelació al recinte de Can Zam, on es tornarà a comprovar la seva documentació, i se'ls farà entrega de la polsera que els permetrà gaudir de la jornada de forma gratuïta.