Skip to main content

Cultura

El SintonitZZa Festival tornarà al parc d'Europa aquest 2022

  • Toni Salvador

El SintonitZZa tornarà a l'escenari del parc d'Europa els dies 2 i 3 de setembre. El reconegut festival de música independent recupera el seu emplaçament original de la Festa Major després de dos anys d'interrupció, tot i que l'edició del 2021 van poder aguantar el tipus al Col·legi Salvatella amb la limitació de les mesures anti-covid.

La setmana passada, l'organització va treure a la llum el flamant cartell d'enguany. Amb una sorprenent i renovada estètica a càrrec de la il·lustradora Bea Marín, SintonitZZa resorgeix de les seves cendres en el seu millor estat de forma de la mà de reconeguts artistes de l'àmbit nacional. El divendres 2, la banda de pop psicodèlic Los Estanques i l'alternatiu grup barceloní Pantocrator encapçalaran l'estrena del festival, i el dissabte 3 ho faran el trio de blues La Perra Blanco, la captivadora banda Fundación Francisco Frankenstein i, com a colofó, el rock inconfusible de Los Enemigos.

Amb més ganes que mai de retornar als escenaris de la Festa Major, el dissabte 11 de juny ja van emetre's els primers acords. El bar de Barcelona Les Sagrades Tannines va acollir la presentació del festival, conduïda per la one-wolfman-band de l'Hombre Lobo Internacional, l'original rockabillly estatunidenc afincat a Mallorca. El concert va deixar el primer èxit del festival, el qual, sense cap menda de dubte, espera estirar aquest setembre.