Skip to main content

Actualitat

Nova edició de la Fira Santa Coloma Orienta al CRJ Mas Fanollar

  • Marina Tovar

Aquest divendres 15 de març, de 9 a 15 hores, el Centre de Recursos Joves Mas Fonollar acollirà la Fira Santa Coloma Orienta. Un espai on es mostrarà l'oferta que té la ciutat per estudiar i formar-se després de la formació obligatòria. Des de formació professional o estudis universitaris, fins a formació ocupacional o els idiomes. 

Més de 20 estants informaran els colomencs sobre les diverses opcions que hi ha per completar els estudis. Universitats, centres de formació tant ocupacional com ocupacional, escoles d'idiomes, entre d'altres.  Durant la jornada, es realitzaran demostracions d'alguns dels estudis que desenvolupen els centres educatius de la ciutat per conèixer d'una forma pràctica i directa l'aprenentatge que ofereixen. 

També estaran presents els serveis d'Educació, Joventut, Igualtat, Convivència i Esports per explicar tots els projectes de què disposa la ciutat en aquests àmbits. Entre aquests, trobem l'acompanyament en els processos de tria o de retorn a la formació adreçats a tota la ciutadania, i un espai d'orientació (que estarà a la mateixa fira) amb professionals de diferents serveis on els joves podran resoldre els seus dubtes. 

La Fira Santa Coloma Orienta està emmarcada en l'estratègia local contra l'abandonament escolar prematur, apostant per l'orientació acadèmica com a recurs clau per combatre aquesta problemàtica social.