Skip to main content

Actualitat

L’itinerari formatiu per a dones IRIA obre les seves places

  • Carlos Alcivar

Grameimpuls ha obert la convocatòria per apuntar-se a l’itinerari formatiu IRIA, adreçada a les dones i dins del marc del projecte Treball als barris. La nova edició d’aquest 2024 començarà el pròxim 15 de febrer i tindrà una durada total de 150 hores al CF Marie Curie.

A l’itinerari formatiu s’impartiran classes de defensa personal al Club Satori, amb una duració de 20 hores. A més de formar-se  en oficis de construcció, electricitat, mecànica de vehicles i bricolatge. També es faran cursos de digitalització de 25 hores.

Les dones interessades per inscriure-s’hi hauran de trucar al 93 466 15 65, de manera presencial  a Can Xiquet, al carrer Rafael Casanova número 40, al web o a l’aplicació de Grameimpuls. Està previst que la segona edició de l’any comenci al maig.

L’itinerari IRIA està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació a Catalunya (SOC). Amb la col·laboració de l’Ajuntament, a través de la 16a convocatòria del projecte Treball als barris, la perspectiva de gènere és un dels eixos d’actuació més importants d’aquest 2024.