Skip to main content

Actualitat

La biblioteca del Fondo ofereix cursos bàsics de tecnologia

  • Carlos Alcivar

La Biblioteca del Fondo ha organitzat dos cursos sobre tecnologia per aquells interessats que vulguin aprendre sobre les funcionalitats més bàsiques de l’ordinador o del mòbil, cercar per Internet o utilitzar les xarxes socials. Els cursos de tecnologia bàsica  han omplert totes les places i s’impartiran a la tarda, a la biblioteca municipal.

A partir del 22 de gener fins al 9 de febrer, cada dilluns, dimecres i divendres tindrà lloc el curs d’informàtica bàsica. De 18:30 a 20 h, el taller servirà per aprendre les lliçons més quotidianes com obrir el cercador d’Internet, aprendre a fer ús de les funcionalitats del correu electrònic, utilitzar Google Drive i com crear un perfil a les xarxes socials. Per aprendre, la biblioteca oferirà els mateixos ordinadors de l’edifici, llavors no caldrà portar el seu propi dispositiu a les classes.

A partir del 23 de gener fins al 8 de febrer, cada dimarts i dijous s’impartirà el curs per a telèfons intel·ligents. Una classe de 18:30 a 20 h, adreçada específicament a les aplicacions més usades, com per exemple WhatsApp, en el dia a dia.  Un taller per resoldre tota mena de dubtes sobre les aplicacions mòbils.  En aquest cas sí que caldrà portar els dispositius electrònics i personals.

Des de la Biblioteca del Fondo no es descarta obrir més places i cursos sobre tecnologia més avançada per a les persones interessades, ja que les places per aquests tallers són molt limitades i sol·licitades. Per a tots els cursos caldrà inscripció prèvia trucant al 934 684 612, per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o presencialment a la biblioteca.