Skip to main content

Actualitat

L'Ajuntament retirarà la nova antena de l'Av. Santa Coloma

  • Marina Tovar

La nova antena de telefonia mòbil instal·lada en el número 96 de l'avinguda Santa Coloma haurà de ser retirada per no complir la normativa d'urbanisme. La companyia telefònica l'haurà de retirar i si es nega, se'ls podria denunciar. Els veïns del Riu Sud s'han alegrat al saber aquesta notícia, ja que tenien les seves objeccions des de la col·locació de l'antena.

A principis de novembre, després de rebre queixa dels veïns, l'A.V.V Riu Sud es va posar en contacte amb l'Ajuntament per comprovar que tot havia seguit els tràmits oportuns. Mentre esperaven resposta, l'alarma social va saltar entre els veïns, als quals els preocupava tenir una antena tant a prop de les seves llars.

L'antena, a l'estar situada en un edifici de menor alçada que els del seu voltant, haurà de ser retirada. Una petita victòria pels veïns, tot i que s'ha tret per motius tècnics i no per les protestes. No és el primer cop que l'A.V.V. del Riu Sud ha alçat la veu per protestar contra antenes. Temps enrere, es van trobar amb el mateix problema amb l'antena de la comissaria de policia. En aquella ocasió, no van poder fer res.