Skip to main content

Actualitat

Nova oficina d'atenció ciutadana a la Policia Local de Santa Rosa

  • Carlos Alcivar

Des del 13 de novembre, la regidoria de Seguretat ha obert l'Oficina de Relacions amb la Comunitat a la Comissaria de la Policia Local, ubicada al carrer Sant Jordi del barri de Santa Rosa. A la nova oficina d’atenció ciutadana, el regidor de seguretat, Salva Tovar, estarà present per les consultes i suggeriments veïnals.

L’Oficina de Relacions amb la comunitat estarà oberta tots els dilluns, de 17 a 21 hores, on Salva Tovar escoltarà i recollirà propostes i inquietuds de la ciutat per continuar millorant la seguretat dels colomencs i les colomenques. Per reunir-se personalment amb Salva Tovar, s’ha de concretar una cita prèvia amb la regidoria, a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

L’objectiu de la regidoria de seguretat és enfortir les relacions i la comunicació directa dels ciutadans. Segons el comunicat de l’Ajuntament “establir un entorn més col·laboratiu amb veïns, veïnes i entitats” respecte a l’àrea de seguretat.