Skip to main content

Actualitat

La grallera Marta Olivés mor a Bali fent submarinisme

  • Josep M. Roca

Marta Olivés Juanola, infermera de professió (treballava al hospital de l'Esperit Sant) i grallera d’afició, de 57 anys, va morir dimarts passat, 7 de novembre, a l’illa de Bali. La colomenca estava fent submarinisme a la platja de Tulamben quan, després d’una segona immersió de 52 minuts, es va queixar de manca d’aire en tornar a la superfície, essent traslladada immediatament a un centre de salut comunitari on va arriba a ser atesa, segons informa la Policia de la regència de Karangasem, a la part est de l’illa.

La Marta havia fet una primera immersió de 48 minuts, a dos quarts d’una (hora local*) de la qual va emergir en bon estat de salut i descansant una hora. Però en cloure la segona immersió va ser quan es va queixar de la manca d’aire.

“La víctima va ser declarada morta degut al trencament d’un vas sanguini”, a les 16:20 hora local (GMT+8). El seu marit la va acompanyar a l’Hospital Regional de Karangasem, on havien de practicar-li l’autòpsia, segons que explica el comunicat policial.

Marta Olivés era grallera de la colla de Grallers de Santa Coloma

Comunicat de Condol dels Grallers de Santa Coloma

Amb el cor consternat, Grallers de Santa Coloma de Gramenet lamenta profundament informar del sobtat traspàs de la nostra estimada companya Marta Olivés Juanola aquest dimarts 7 de novembre, als 57 anys, a conseqüència d'un accident fent submarinisme.

La Marta no només ha estat una col·lega, sinó també una amiga fidel i un esperit ple de passió per la música, la cultura i les persones. La seva absència deixa un buit immens en els cors de tots nosaltres que la vam conèixer i estimar. En ha deixat una empremta indeleble en tots nosaltres.

En aquest moment de dol, els nostres pensaments estan amb la família i els molts amics i amigues de la Marta.

Descansi en pau.

Grallers de Santa Coloma de Gramenet

Grallera morta a Bali