Skip to main content

Actualitat

La Policia Local incauta una partida de 10.000 falsificacions

  • Marina Tovar

La Policia Local de Santa Coloma ha descobert un magatzem de dues plantes amb més de 10.000 productes de luxe presumptament falsificats. Tal com ha avançat El mirall.net en l'edició 234, en l'interior del local situat al carrer Pirineus número 77, es guardaven milers de béns com calçat, roba, ulleres, bosses i altres complements falsificats, amb un valor de mercat que supera els 100.000 euros en el mercat.

El passat dilluns 30 d'octubre, durant el descobriment del magatzem, els agents van arrestar a dos homes com a presumptes autors d'un delicte contra la propietat intel·lectual. Van quedar en llibertat poc després, amb l'obligacio de presentar-se davant el jutge. La investigació, però, continua oberta i no es descarten més detencions. La Policia Local treballa amb el Jutjat en el cas, mentre s'estan fent les acciones necessàries per informar de l'incautament a les diferents marques, entre les quals es trobaven Nike, Lacoste, Burberry i altres.

El local de dues plantes, situat en els baixos de l'edifici, estava ple de productes esperant per ser enviats. El magatzem era un punt de control i espera abans de ser enviat al seu destí final. Els articles eren comprats per internet i enviat a través de missatgeria a tota Espanya i Europa, com va confirmar després l'arribada d'un missatger d'una empresa d'enviaments.

La major incautació feta en Santa Coloma

Fonts dels mossos afirmen que es tracta de la major incautació d'aquest tipus feta en Santa Coloma. Amb més de 10.000 productes i un valor que supera els 100.000 euros, es tracta de la partida més nombrosa trobada a la ciutat.

Els productes estan ara a la disposició de l'autoritat judicial, a l'espera que es determini el seu destí. Segons la legislació, les úniques opcions són la destrucció dels productes o la seva entrega a la beneficència. En la majoria dels casos s'opta pel primer, i només els productes tèxtils que compleixin amb les condicions de seguretat i salut en la seva fabricació poden ser donats a ONG.

 

Fotografies: Policia Local