Skip to main content

Actualitat

L'Auditori acull la 1ª "Festa de la Colometa Comunitària"

  • Carlos Alcivar

Aquest 4 de novembre, Santa Coloma celebra per primer cop "La Festa de la Colometa Comunitària", una festa comunitària que vol simbolitzar la ciutat on "tothom aporta i tothom importa". Organitzada per diferents entitats socials del municipi, busca posar en valor la tasca corporativa i participativa que conforma el teixit associatiu. El festival agafa el relleu de la "Festa del Voluntariat" que fins ara celebrava la Fundació Tallers, la nova edició es presenta amb un tret característic, la figura de "La Colometa Comunitària", que esdevindrà la representant aquest teixit d'associacions. 

L'Auditori de Can Roig i Torres acollirà aquesta edició, que s'ha programat en dos grans blocs. La primera, anomenada part institucional, començarà a partir de les 10:30 h. Consistirà en un acte d'obertura amb els parlaments de les personalitats assistents, així com un acte d'agraïment i reconeixement als voluntaris de les entitats. Posteriorment, a partir de les 12:15 h, la festa passarà a ser als Jardins de l'Auditori, on s'iniciaran els actes lúdics. 

Entre aquests actes destaquen l'exposició de fotografia, on es podran veure les imatges de les activitats i del treball quotidià realitzat per les diferents entitats durant aquest any. També hi haurà tallers de graffitis, xapes i caricatures, i un Arbre dels desitjos. Per acompanyar les activitats, es podrà tastar les tapes solidàries d'alguns establiments locals, entre ells Don Martin, Xocala, aula Vella, Japó, Ribas del Duero i El Pernil.