Skip to main content

Actualitat

Joan Lluís Piqué, nou president del Patronat de la FHES

  • Xavi López

Joan Lluís Piqué Sánchez ha estat designat com a president del Patronat de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant, prenent el relleu de Josep Maria Cortès. Piqué, que és membre del Patronat des de l'any 2018, compta amb una àmplia trajectòria professional en la prestació de cures sanitàries i és un expert en l'àmbit geogràfic del Barcelonès Nord.

Piqué posseeix una sòlida formació en infermeria i gestió de la salut, amb especialitzacions en salut laboral i comunitària. A més, ostenta un Màster en Gestió Sanitària i ha completat cursos de postgrau relacionats amb aquest camp. La seva carrera inclou diverses posicions rellevants, com ara la de funcionari en el Cos d'Inspecció Sanitària i consultor internacional en programes sanitaris i gestió de serveis de salut. A més, ha estat professor universitari, impartint cursos sobre qualitat assistencial i prestació de serveis de salut.

Una de les seves tasques més notables ha estat la de Gerent d'Atenció Ciutadana al CatSalut durant una llarga etapa, així com la supervisió de projectes internacionals d'avaluació de polítiques sanitàries. A més de la seva implicació amb la Fundació Hospital de l'Esperit Sant, també és membre del Patronat de la Fundació Eulàlia Torras de Beà, centrada en la salut mental d'infants i adolescents.