Skip to main content

Actualitat

Nova web de l'empresa municipal Bressolgramenet

  • Marina Tovar

L'empresa municipal Bressolgramenet estrena la seva nova web. Operativa des de fa uns dies, té una estructura de més fàcil navegació que permet accedir als continguts de forma més ràpida. En aquest espai els interessats trobaran tota la informació relacionada amb les escoles de bressol municipal. També hi haurà un nou canal de contacte on resoldre els dubtes de les famílies. 

Per trobar la web, s'ha de buscar "bressolgramenet" al cercador o accedir directament a www.bressolgramenet.cat. En ella trobareu informació de les vuit Escoles Bressols Municipals de la ciutat, així com vídeos, fotografies, la localització i el contacte de cada una d'elles. Gràcies a l'eina 360º de Google es pot fer una visita virtual de les escoles

Més enllà de les escoles, també s'expliquen els eixos pedagògics i el model educatiu adreçat als infants. En ells es descriuen diversos punts claus de l'educació en els primers anys de vida. Per últim, hi ha un apartat de Notícies on es van publicant totes les informacions d'actualitat sobre l'educació a Santa Coloma de Gramenet.