Skip to main content

Actualitat

En marxa la vacunació contra la còvid i la grip a l'Esperit Sant

  • Xavi López

Ja està en marxa la campanya de vacunació dirigida a combatre la COVID-19 i la grip en la Fundació Hospital de l'Esperit Sant. L'objectiu d'aquesta campanya és salvaguardar la salut pública i incrementar la immunització de la població davant dels virus que tenen una major incidència durant la tardor i l'hivern, amb l'objectiu de reduir l'aparició de malalties que podrien ser previngudes a través de la vacunació.

Per aquesta raó, en aquesta època de l'any es posa una especial atenció a augmentar els nivells de cobertura de vacunació contra la grip, i en els últims anys, també contra la COVID-19, especialment en aquelles persones que tenen un major risc de patir complicacions de salut o de transmetre la malaltia a individus vulnerables.

Alineant-se amb les metes establertes per l'Organització Mundial de la Salut (OMS), es busca aconseguir o superar una cobertura de vacunació del 75% en persones de 60 anys o més, així com en el personal sanitari i sociosanitari, i superar el 60% de cobertura en dones embarassades i en persones amb condicions de salut de risc.

Foto: FHES