Skip to main content

Actualitat

La Policia Local incorpora quatre nous cotxes a la seva flota

  • Carlos Alcivar

La Policia Local incorpora quatre nous cotxes sostenibles a les seves files. De la marca Ford Kuga, híbrids, cardioprotegits i amb una potència de 190 cavalls de vapor (CV), s'afegeixen als més de 20 cotxes i 10 motos de la policia.

La presentació es va realitzar el passat 27 d’octubre a la plaça del Rellotge. Tres dels cotxes són destinats a l’àrea de Seguretat Ciutadana, mentre que l’últim vehicle formarà part de la Unitat de Suport i Intervenció Ràpida (USIR). La inversió total han sigut 209.572 euros. Salva Tovar, regidor de seguretat ciutadana, explica que “és important dotar a la nostra policia amb les millors eines possibles perquè realitzin la seva labor”.

Roberto Jorge va fer l'última presència com a intendent major després de 31 anys com a cap de la Policia Local. Al seu costat estava l’intendent Francisco Barral, qui assumirà el relleu del càrrec que deixa l’intendent major per jubilació. L’acte també va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Núria Parlon, i diferents regidors dels diferents grups municipals del PSC, PP, C’s, ERC i Vox.