Skip to main content

Actualitat

La Policia Local deté una persona que tenia una ordre de recerca

  • Xavi López

La setmana passada els agents de la Policia Local de Santa Coloma van portar a terme dues intervencions en els districtes VI i V de la ciutat, que han conduït a la identificació i detenció d'una persona amb una ordre de recerca i detenció i a l'arrest d'un conductor sota la influència de l'alcohol després d'un sinistre vial.

En el Districte VI, els agents van detenir a una persona que va intentar evadir-se quan va veure el control policial en un pas de vianants. L'individu va ser identificat i es va descobrir que estava subjecte a una ordre de recerca, detenció i personació del jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona. Durant l'escorcoll de les seves pertinences, es va trobar un fragment de substàncies estupefaents, i la persona va ser denunciada per la tinença. L'arrestat va ser traslladat a les dependències policials per a més tràmits.

En el Districte V, els agents van intervenir a causa d'un vehicle abandonat enmig del carril de circulació en direcció a Can Peixauet. El conductor del vehicle va afirmar que s'havia aturat a causa d'una avaria, però es van observar danys i un palier trencat, suggerint un possible sinistre vial. Després de realitzar la prova d'alcoholèmia, el conductor va donar un resultat de 1,44 mg/l en aire espirat, molt per sobre del límit permès. Com a resultat, el conductor va ser traslladat a les oficines policials, on se li van imposar diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir amb una taxa d'alcoholèmia superior a la permesa i per la seva implicació en un sinistre vial.