Skip to main content

Actualitat

Canvis de sentits de tres carrers en el barri de la Guinardera

  • Marina Tovar

A partir de dilluns 23 d'octubre canvia el sentit de tres carrers en el barri de la Guinardera. El tram del carrer Milton entre carrer Navarra i el carrer Cervantes canvia de sentit, de descendent a ascendent. El carrer Cervantes, entre el carrer Milton i el carrer Romaní deixa de ser doble sentit i passarà a ser només de sentit descendent. I, darrer lloc, el carrer Navarra entre el carrer Pi i el carrer Rabelais esdevindrà de doble sentit, fins ara havia sigut de sentit únic. 

Aquests canvis afectaran la línia d'autobús B81 que, a partir de la setmana que ve, anirà pel carrer Navarra, pujarà pel Milton i baixarà pel carrer Cervantes. Abans, passava pel carrer Rabelais. En conseqüència, es traslladarà la parada 109937 del carrer Cervantes, que deixarà d'estar entre el carrer Rabelais i carrer Milton i estarà entre aquest i el carrer Romaní. 

Si les condicions climàtiques són favorables, segons fonts de l'Ajuntament, l'execució d'aquests canvis es farà dilluns al matí, per la qual cosa hi haurà diverses afectacions al trànsit:

  • De 8 h a 12 h: es tallarà el carrer Cervantes entre Rabelais i Romaní. La línia d'autobús B81 serà desviada en aquesta franja. 
  • A les 12 h: es destaparan els senyals nous i es taparan els antics. S'obrirà el tram tancat entre Milton i Romaní i l'autobús ja farà el nou recorregut. 
  • A partir de les 12 h: el tram de carrer Cervantes entre Rabelais i Milton continuarà tancat fins que s'acabi de pintar.

En el mapa s'observa el canvi de sentit (fletxes vermelles) i el nou recorregut de la línia B81 (fletxa negra). La icona de la parada d'autobús és orientativa, en aquest tram es trobarà la nova parada. 

Fotografies: Google Maps