Skip to main content

Actualitat

L'AMB repartirà 10 milions per combatre la pobresa als barris

  • Toni Salvador

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha posat en marxa el Programa Integral de Barris per combatre la vulnerabilitat urbana, que repartirà 10 milions d'euros a catorze municipis metropolitans per poder arrencar aquests projectes.

L'objectiu és incrementar l'equitat territorial, combatre situacions de pobresa extrema i atendre col·lectius vulnerables en diversos barris de la metròpoli de Barcelona. Santa Coloma rebrà finançament de l'AMB, uns 892.500 euros per pagar el projecte presentat per millorar les rendes de la ciutat, un 80% del cost total.

El projecte colomenc s'anomena Espai d'oportunitats i els barris d'actuació seran Fondo, Raval, Santa Rosa i Safaretjos. La iniciativa es portarà a terme seguint diferents accions, com la implementació d'antenes d'oportunitats, que seran espais per formar en TIC i rebre xerrades de coaching individual i grupal.

Les actuacions dels projectes es faran tenint en compte quatre eixos: educació, millora en formació, mesures de cohesió social i habitatge digne.