Skip to main content

Actualitat

8TV retransmetrà en directe la cavalcada de Ses Majestats

  • Sara Simonet

La Cavalcada de Reis de Santa Coloma tornarà a rebre Ses Majestats amb tot luxe. Les companyies internacionals de primer nivell tornaran a destacar en un seguici que, a més, recuperarà el seu recor-regut habitual.

Enguany, la televisió de 8TV retransmetrà en directe l'acte a partir de les 6 de la tarda. L'arribada dels Reis a la nostra ciutat es podrà veure en diferit, i al llarg del recorregut s'aniran fent connexions amb altres ciutats del territori català.

La benvinguda als Reis d’Orient començarà a les pistes d’atletisme Antoni Amoròs. De 15:30 a 16:00 hores es durà a terme la darrera recollida de cartes per part dels patges reials. I un cop recollides, al voltant de les 16:00 tindrà lloc l’entrada triomfal dels Reis a les pistes. Aquesta, com cada any, és secreta, tot i que com també és usual, no deixarà cap nen ni nena indiferent.

A partir d’aquí, reis i patges començaran els preparatius per la cavalcada, la qual donarà el tret de sortida a les 17:30 hores a l’avinguda Puig Castellar, just entre els Edificis Cúbics. Com a novetat, aquest any el seguici recuperarà el seu recorregut habitual passant pel carrer Mozart. L’ordre de la cavalcada serà: avinguda Puig Castellar, Aragó, Balears, Santiago Rusiñol, Anselm de Riu, Francesc Macià, avinguda Santa Coloma, avinguda dels Banús, Irlanda, rambla Sant Sebastià, rambla del Fondo, Mozart, Wagner, Jacint Verdaguer, Sant Just, avinguda Generalitat i, finalment, l’arribada i desfilada de totes les carrosses per la plaça de la Vila.

Pel que fa als integrants, la cavalcada tornarà a comptar amb companyies artístiques de primer nivell que acompanyaran les sis carrosses principals. És el cas de la italiana Compagnia Teatro Per Caso, amb el seu espectacle Moonlight; l’alemanya Dulce Compania i, per primer cop en la història recent de la cavalcada, una companyia repetirà per segon any consecutiu. Aquest és el cas de Giants Of Light, que tornarà amb la seva marioneta gegant Dundu, que enguany anirà acompanyada de la seva parella Dindi. Tot i que no hi ha una hora oficial d’ar-ribada, l’organització contempla que la cavalcada s’estengui unes 3:30 hores. Serà llavors quan, finalment, Núria Parlon lliuri als Reis la clau de la ciutat, acompanyada de tots els desitjos de colomencs i colomenques recollits durant les festes a l’Arbre dels Desitjos de la plaça de la Vila.