Skip to main content

Actualitat

Inauguració de les noves instal·lacions de l'Hospital de Dia

  • Sara Simonet

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, juntament amb Gemma Craywinckel, directora del Servei Català de la Salut, inauguraran avui a les 17 h les noves instal·lacions de l’Hospital de Dia de Santa Coloma.  A l'acte també hi assistirà Joan Vegué Grilló, director del Pla director de salut mental i addiccions.

L’Hospital de Dia, gestionat per la Fundació Vidal i Barraquer, és un centre de salut mental amb 25 places per a adolescents d’entre 12 i 18 anys que ofereix tractaments de mitjana durada a través de diverses activitats individuals, però sobretot grupals, en un règim d’estada a temps parcial que depenent de les necessitats pot, o no, ocupar tot l’horari escolar.

El centre va ser creat  l’any 2000 i que es va traslladar  a unes noves instal·lacions de 250 metres al carrer de Sant Carles. Aquest, atén usuaris sobretot de Santa Coloma, però també alguns derivats de Barcelona o Badalona. L’horari d’atenció és de 9 a 17 hores.

L’objectiu és potenciar els propis recursos, mobilitzar el creixement de l’autoestima personal i reforçar les possibilitats de vinculació dels usuaris de l’Hospital de Dia.