Skip to main content

Actualitat

S’instal·len 8 nous espais d'ombra per als més petits

  • Sara Simonet

Amb l'arribada de l'estiu, l'Ajuntament ha instal·lat, en una primera fase, 8 umbracles a 4 escoles de la ciutat: 4 a l'escola Serra de Marina, 2 a l'escola Sant Just, 1 a l'escola Riera Alta, i un altre l'escola Salvat Papasseit.

Aquesta acció forma part d'un programa d'actuacions que inclou la propera col·locació de tendals a zones de jocs infantils, la renaturalització dels patis de les escoles en un programa conjunt amb l'AMB i l'increment general d'espais verds i d'ombra a la ciutat.

Els umbracles instal·lats són de fusta i porten una malla d'ombreig a la part superior. A més, són mòbils i, per tant, es poden situar al pati de les escoles de forma estratègica segons la posició del sol, proporcionant espais d'ombra a l'alumnat en les seves activitats a l'aire lliure.

L'objectiu és que, a més que protegeixin als nens i nenes dels raigs directes del sol, permetin l'entrada d'aire i de llum, i així l'alumnat pugui desenvolupar amb normalitat les seves activitats acadèmiques i d'esbarjo al pati.