Skip to main content

Actualitat

Dilluns comencen les proves PCR als barris Llatí i Fondo

  • Josep M. Roca

Demà dilluns, per la tarda, començaran a fer-se les proves PCR als veïns dels barris Llatí i Fondo de Santa Coloma. A tal efecte s'instal·laran àrees sanitàries de proves PCR per a la contenció de la transmissió comunitària.

Es destinen especialment a residents que en els últimes dies hagin tingut contactes socials sense respectar la distància, sense mascareta, en espais tancats durant molta estona o en reunions d’amics, aglomeracions, etc. Encara que no tinguin símptomes i que no hagin estat en contacte amb algun cas positiu de COVID-19.

Es bucs trobar les persones infectades que siguin asintomàtiques i que s’han contagiat per haver estat en una situació de risc.

Barri Fondo

Al barri de Fondo es destinen a residents als carres Liszt, Rellotge, Wagner, Beethoven, Irlanda, Mn. Jacint Verdaguer (del núm. 150 fins al final) i Plaça del Rellotge. Les proves es faran al  Centre Cívic Pins (C/ Pirineus, 2-4).

Barri Llatí

Al barri Llatí està destinat a residents als carrers Florència, Gènova, Milà, Roma i Perú i es faran al CAP Barri Llatí (C/ del Perú, 60-62).

Proves del 10 al 14 d’agost

Les proves es faran del 10 al 14 d’agost.

Dilluns començaran a les 15 hores fins les 20 hores i de dimarts a divendres de 8 a 20 hores als CAP dels dos barris.

Requisits per fer-se la prova

Caldrà facilitar el nom, l’adreça, un telèfon de contacte i la Targeta Sanitària individual (TSI). Si algun veí no la té, se n’hi assignarà una.

La nota que hem rebut de fons municipals afegeix que en cap moment es demanarà informació bancària.

A Sabadell es solen fer una mitjana de 800 PCR per dia complet, entre les dues carpes instal·lades.

Els resultats es poden saber al cap de 48 hores i es podran consultar a La Meva Salut (un lloc  web del departament de Salut). En el cas dels positius s’hi contactarà per telèfon ja que hauran d’aïllar-se.