Skip to main content

Actualitat

El pipican de la Torre Balldovina es trasllada a Can Peixauet

  • Xavi Chica

L'àrea d'esbarjo per a gossos que estava situada a la Torre Balldovina s'ha traslladat fins a Can Peixauet, al costat del camp de futbol Nou Municipal de Santa Coloma, entre el Passeig Salzereda i l'Avinguda Can Peixauet. Aquest canvi d'emplaçament permetrà guanyar espai ja que el pipican de l'entrada dels Jardins de la Torre Balldovina tenia uns 250 metres quadrats i la nova instal·lació passa a tenir 1.020 metres quadrats per al gaudi dels gossos. 

Un dels objectius principals d’aquestes instal·lacions és que els gossos puguin relacionar-se amb altres gossos, córrer i jugar sense estar lligats. L'increment de superfície suposa una millora considerable pel seu benestar.

El canvi també ve donat per les molèsties (males olors i sorolls, també a la nit) que causava el pipican de la Torre Balldovina al veïnat, que s'havia queixat en diverses ocasions. 

Recordem que un altre pipican, el que s'emplaçava al carrer Amèrica del barri de Singuerlin, també s'ha traslladat, en aquest cas fins a Can Zam.