Skip to main content

Actualitat

Poca afluència de veïns en la primera tarda de proves PCR

  • Xavi Chica

Poca afluència de moment a les primeres proves PCR que s'estan duent a terme a Santa Coloma de Gramenet amb l'objectiu de detectar casos asimptomàtics als barris de Llatí i Fondo per combatre la transmissió comunitària de la Covid-19 en un cribatge massiu anunciat dissabte pel Departament de Salut. Hi ha moments en què ningú s'està fent la prova malgrat que només portem dues hores i mitja amb la primera tanda de tests oberta. Molta gent del barri ni tan sols sabia que avui començaven aquestes proves, fet que demostra que la comunicació de les mateixes ha estat tardana i poc eficient. 

Recordem que les proves s'allargaran durant tota la setmana. Avui han començat a les 15 hores fins les 20 hores i de dimarts a divendres es faran de 8h a 20h al CAP del Barri Llatí (carrer Perú 60-62) i al Centre Cívic Pins (carrer Pirineus, 2-4). 

Al barri Llatí es poden fer la prova els residents dels carrers Florència, Gènova, Milà, Roma i Perú. Les proves al barri de Fondo es destinen a residents als carrers LisztRellotgeWagnerBeethovenIrlanda, Jacint Verdaguer (del núm. 150 fins al final) i Plaça del Rellotge

Recordem que els requisits per fer-se la prova són facilitar el nom, l'adreça, un telèfon de contacte i la Targeta Sanitària Individual (TSI). S'esperen fer 4.500 proves a Santa Coloma de Gramenet des del dilluns fins divendres.