Skip to main content

Actualitat

La nova campanya d’asfaltat es farà a l’agost a cinc carrers

  • Xavi Chica

La campanya d’asfaltat de carrers 2020 es durà a terme durant les darreres tres setmanes d’agost, concretament en cinc trams dels carrers Cabrera, Magallanes i Ciutadella i dels passatges Irlanda i Liszt. Les obres s’iniciaran el proper 11 d’agost al Passatge Liszt i al carrer Ciutadella, i finalitzaran el 29 d’agost al carrer Cabrera, segons ha informat l’Ajuntament.

Com és habitual en aquest tipus d’actuacions en la via pública, els treballs començaran amb les feines prèvies de prohibició d’estacionament als carrers afectats, el trasllat d’elements urbans d’aquestes vies, la renovació de rajoles en mal estat i la substitució de tapes i embornals, entre d’altres accions.

Després es continuarà amb el fresat o demolició de les parts de la calçada que actualment estan en mal estat. Posteriorment, es farà l’estès de les capes d’aglomerat i la pintura de la senyalització horitzontal i vertical.

Aquesta campanya de reasfaltat es fa durant el mes d’agost per reduir el màxim les molèsties aprofitant que molta gent està de vacances. La superfície de les actuacions previstes és de 4.502 metres quadrats, i la inversió total de la campanya de reasfaltat de carrers serà de 237.854,60 euros, l’import d’adjudicació de les obres.