Skip to main content

Actualitat

El CER torna a obrir les portes avui per decisió judicial

  • Albert Gràcia

El Centre Esportiu Raval (CER) va comunicar ahir que des d’aquest dijous 30 de juliol obria, des de les set del matí, novament les portes de la instal·lació.

La reobertura es produeix com a resultat de la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que invalida la resolució de la Generalitat de Catalunya que prohibia que s’obrissin les instal·lacions esportives.

A partir d’ara, el CER obrirà en l’horari habitual i ho farà seguint les acurades mesures sanitàries (higiene, aforament, distanciament social, mascaretes, etc...) que dictaminen les autoritats competents per prevenir la propagació de la COVID-19.

El CER ha complert, des del primer dia un cop acabat el confinament, amb les mesures d’higiene que l’Ajuntament ha exigit i és per això que pot tornar a obrir.

Als socis i a les sòcies que van pagar el mes de juliol, se’ls descomptarà de la quota d’abonament del proper mes d’agost, la part proporcional dels dies que no s’ha pogut prestar el servei.

“És molt millor fer esport amb totes les mesures d' higiene i seguretat... que viure en espais sense cap tipus de control ni garanties per una bona salut...”, adduïen des del propi CER els seus responsables, animant als associats i els qui no ho són a fer esport.

També han pogut reobrir, amb les mateixes mesures de seguretat, els Duet Sports de Can Zam i Fondo i la piscina municipal d’estiu de Can Zam. No ha obert, la piscina de Torribera per qüestions de rendibilitat econòmica