Skip to main content

Actualitat

Aparatós incendi en un pàrking de Dalt dels Banús

  • Josep M. Roca

Una bateria carregant un patí elèctric en un pàrking privat al carrer de Dalt dels Banús, al número 50, podria haver provocat -segons apunten fonts policials com a causa més probable- l'incendi molt aparatós que va produir una gran fumarada. El fum va alertar el veïnatge.

El foc es va produir durant la tarda del dijous. La ràpida intervenció dels bombers, tot i pagar el foc, no va poder impedir que el fum fos el protagonista de l’incident, com es pot veure en les imatges. Diverses dotacions dels bombers van procedir a l'extinció de les flames. No cal lamentar la presència de ferits.

Tampoc va caldre evacuar els nois i noies de l'Escola Banús, tot i que les finques contigües sí  van ser evacuades, simplement per precaució.

Aquest divendres es procedirà a la revisió tècnica de l’edifici per part dels Serveis Municipals. Amb tot, els tècnics desestimen que pugui haver-hi danys estructurals. Els pisos superiors al pàrking no han estat afectats per les flames. Dins del pàrquing també hi havia un cotxe i una moto.

Els serveis municipals de neteja han sanejat la zona deixant tancat l'accés al pàrquing i amb previst una vigilància policial per passar la nit.

Fotos: Policia Local