Skip to main content

Actualitat

Lleu explosió d'electricitat fora del Poliesportiu Nou

  • Josep M. Roca

Una avaria elèctrica ha provocat aquesta nit una explosió al Poliesportiu Nou de Santa Coloma. Sobre la una de la matinada, els veïns han escoltat l’esclat que ha fet que algunes arquetes de serveis de la conducció de l’electricitat hagin saltat pels aires.

La policia i els bombers s’han presentat als pocs minuts al lloc dels fets comprovant que les arquetes havien saltat i que de l’interior d’alguna en sortia fum. No se’n saben les causes que els pèrits de la companyia Endesa que ja estan estudiant per trobar quina pot haver estat la causa de l’explosió.

Es dóna la casualitat –o potser no ho és- que dissabte passat, mentre es jugava el partit de Primera divisió de la Lliga de futbol sala entre Industrias i ElPozo, va marxar la llum de la pista, tot i que no tota; però el partit va haver-se d’aturar uns instants. Un generador va permetre reprendre l’encontre, tot i que el marcador ja no va funcionar, el que va fer que l’emoció final per veure si els industrials eren capaços de fer el gol de l victòria es va viure sense cronòmetre.

Els tècnics d’Endesa també comprovaran que la deflagració no hagi afectat a les conduccions, al mateix edifici o als edificis contigus procedint a una revisió de les instal·lacions properes.