Skip to main content

Política

L'Ajuntament presenta el Pla d'Acció Municipal 2024-27

  • Marina Tovar

L'alcaldessa, Núria Parlon, presentarà aquest dimarts 23 l'instrument de planificació estratègica més important de l'ajuntament, el Pla d'Acció Municipal 2024-2027. En aquest, es perfilen les accions que l'equip de govern municipal es compromet a dur a terme al llarg dels quatre anys de la legislatura. La presentació tindrà lloc al Centre Pompeu Lab a les 12:30 hores. 

Parlon donarà detalls del procés participatiu que se seguirà per elaborar el PAM, que té com a objectiu sotmetre'l a la participació ciutadana amb la finalitat de reajustar, adequar, ampliar o millorar les accions ja validades per la ciutadania, quan van escollir el programa electoral del PSC a les eleccions municipals. 

El marc de referència per elaborar el PAM són els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030, establers per l'ONU. El pla té un caràcter transversal, que cal acabar de coordinar amb altres instruments de gestió de l'Ajuntament, com l'Agenda Urbana. Els serveis municipals realitzaran aquesta tasca de coordinació que, amb les diferents aportacions ciutadanes, donarà com a resultat final el conjunt d'objectius i accions del PAM 2023-2027.