Skip to main content

Política

Quinze representants de l’Ajuntament a 27 organismes

  • Toni Salvador

L’Ajuntament de Santa Coloma, en la seva tasca de representació de la ciutadania, forma part de 27 organismes i entitats supramunicipals. En  el darrer número d’El mirall.net vam descobrir-ne algunes destacades com  el Consorci del Besòs, la Xarxa Espanyola de Ciutats i Pobles pel Clima o la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí però, qui són els nostres representants?

En total, hi ha 17 persones  que representen Santa Coloma en una o més entitats supramunicipals, la gran majoria regidors i regidores de l’equip de govern local. L’edil de Ciutadans Dimas Gragera, participa en una; també els i les socialistes Bàrbara Ferrer, Aitor Muñiz, Belinda Morillo, Ana Belén Moreno, Toni Suárez, Toni Atienza i, finalment,  el gerent de l’Ajuntament, Fernando Hernández, i la directora de Drets Socials, Nico Villena, que formen part del patronat de l’Hospital Esperit Sant.

Així doncs, el top 5 de representants el formen, en la cinquena posició, les regidores del PSC Mireia Gonzàlez i Sara Martínez, presents a dos organismes. En quarta posició, el tinent d’alcaldessa Esteve Serrano, present a quatre, seguit per Álvaro Rodilla, present a cinc entitats. I finalment, el primer i segon lloc l’ocupen la tinent d’alcadessa Blanca Padrós i la mateixa alcaldessa, Núria Parlon, que formen part de sis entitats, tot i que sense comptar amb l’AMB o la Diputació, que elevaria fins a vuit les entitats a on participa l’alcaldessa.