Skip to main content

Política

Collboni promet 500 milions d'euros per l'Eix Besòs

  • Marina Tovar

El nou alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, va ser escollit ahir, dijous 27, com a nou president de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. En el seu primer discurs com a president de l'AMB ha assegurat que els municipis de l'Eix Besòs, on s'inclou Santa Coloma de Gramenet, seran el focus d'actuació de l'administració metropolitana, i s'ha compromès a invertir uns 500 milions d'euros en els pròxims deu anys. "Vull ser clar: és l'hora del Besòs", ha remarcat.

Collboni ha comptat amb 83 vots favorables, en els quals estaven els vots dels quatre representants de la ciutat, Núria Parlon, Esteve Serrano, Ana Belén Moreno i Antoni Lluís Suárez. En el mateix acte s'han constituït les set vicepresidències, la junta de govern i el Consell d'Alcaldes amb una fotografia de "família", on la nostra alcaldessa surt a la primera fila.

El nou president socialista també ha posat èmfasi en les polítiques d'habitatge, mobilitat i transport. Remarca que cal implementar la nova llei d'habitatge per acabar amb els desorbitats preus que hi ha en el moment.