Skip to main content

Política

Unidas Sí Se Puede, nova candidatura per les municipals

  • Toni Salvador

Neix a Santa Coloma una nova candidatura d'esquerres dirigida a les eleccions municipals de maig del 2023. Aquest diumenge ha sigut presentada Unidas Sí Se Puede en un acte al parc de Can Zam, al costat del bust de Lluís Hernández.

Segons expliquen des de la formació, la candidatura està formada per integrants provinents de diferents organitzacions de la ciutat com Podem, Més País i Esquerra Unida, els quals han presentat aquesta nova "candidatura unitària i progressista". Unidas Sí Se Puede no compta de moment amb el suport explícit de cap de les direccions nacionals d'aquests partits, tot i que sí amb el dels seus vessants municipals. L'Agrupació PSUCviu també hi dona suport.

En un comunicat, on han afirmat que duen "un any treballant en la candidatura", els integrants del partit s'han postulat com a "representants d'aquells i aquelles que no es resignen malgrat el difícil context econòmic i polític dels darrers anys", a la cerca de "contribuir que la ciutat continuï sent un referent progressista a Catalunya i al conjunt de l'Estat", declaren.

L'elecció de la llista electoral es realitzarà mitjançant primàries al mes de gener. Tot i això, sí que han confirmat que el candidat a l'alcaldia serà José Luis Lozano, músic i compositor colomenc que diu "afrontar aquest repte amb una gran il·lusió".

Fotografia: presentació d'Unidas Sí Se Puede a Can Zam