Skip to main content

Política

En Comú Podem renova l’Executiva local a Santa Coloma

  • Toni Salvador

En Comú Podem ha anunciat la renovació de la seva Executiva local, i ja comencen la seva preparació de cara a les eleccions de maig del 2023. Els nous coordinadors locals seran Clari Organvidez, actual regidora d’ECP a l’Ajuntament, i Antonio Molina, fins ara responsable de comunicació al municipi i actual conseller nacional de Catalunya en Comú. Jesús Sánchez, actual regidor, membre de l’Executiva anterior i portaveu de la formació, ha comunicat la seva voluntat de nos seguir en la candidatura de cara a les municipals. Segons expliquen fonts properes a Sánchez, el regidor ha pres la decisió de deixar la política en actiu.

L’Executiva, formada per nou persones, es completa amb els noms de Rosa Perea, membre de l’Executiva provincial, Maika Herrero, també consellera nacional, Antonio Perea, Jeny Pérez, Álvaro Alejandro, Maribel Viñas i Víctor Delgado. Segons declara el partit en un comunicat, “la direcció incorpora persones joves i accentua la mirada feminista amb un fort arrelament al territori”. En afegit, apunta que “no vol oblidar la feina feta per les persones que els hi ha precedit”.

La decisió va prendre’s dimecres en la primera reunió de la recentment escollida Executiva local. Els Comuns van iniciar el seu procés de renovació el mes d’octubre, quan celebraren l’assemblea local per renovar l’òrgan. A la reunió hi assistiren la Secretària d’Organització de Catalunya en Comú, Agnès Petit, i el parlamentari d’ECP David Cid.