Skip to main content

Política

Aquesta tarda hi ha Ple que serà de nou telemàtic

  • Albert Gràcia

Aquests dilluns a la tarda,18 hores tindrà lloc, de forma telemàtica,  el ple municipal. La sessió, que es podrà seguir per streaming a través del web https://ajuntamentinforma.gramenet.cat/video/directes/.

En l’ordre del dia apareixen qüestions com les designació de les festes locals del municipi per l’any vinent, l’aprovació dels comptes anuals de Grameimpuls o el conveni per a la reforma del Mercat de Singuerlín.

Entre les temes del plenari destaquem les propostes d'aprovació dels comptes anuals 2019 de Grameimpuls, la de la pròrroga del Pla Director de Cooperació i Educació per a la Transformació Social 2017-2020, la de l’esborrany de conveni a signar entre l’Ajuntament, l’empresa Consum, S. Coop. V., el concessionari del bar i la Junta de Concessionaris del Mercat de Singuerlín, per a dur a terme la reforma del mercat i la de les Festes locals del municipi per a l’any 2021.

L’Àrea d’Alcaldia demana aprovar com a festes locals al 2021 els dies 24 de maig (Segona Pasqua) i el 24 de setembre (Festa de la Mercè).

A més, en aquesta primera part del ple es donarà compte, entre d’altres, de l’execució pressupostària del primer trimestre de 2020.

Al final de la sessió hi haurà les mocions dels grups polítics i els precs i preguntes.

Aquest serà l’últim ple fins a finals de setembre i segurament el darrer que es fa de manera totalment telemàtica. Si la pandèmia pel coronavirus ho permet, la propera sessió podria ser ja de forma presencial o semi presencial amb els portaveus dels grups municipals.

En aquest Ple Municipal es volia aprovar el Pacte Local per a la reconstrucció social, econòmica i cultural de Santa Coloma de Gramenet, però el govern i els grups de l’oposició encara l’estan negociant i s’haurà de ratificar més endavant.