Skip to main content

Política

Eleccions'23: Núria, candidata; ERC, de festa i Dimas, proposa

  • Josep M. Roca

L’activitat política els camps de setmana comença a omplir-se d’actes i el nivell d’activitats anirà creixent a mida que s’acosten les eleccions municipals.

Ciutadans

Avui dissabte, dia 25, Ciudadanos farà un acte en que el seu líder i cap de llista del partit a l’alcaldia de Santa Coloma de Gramenet, el Cap de l’çoposició municipal, Dimas Gragera, presentarà les primeres propostes del seu programa electoral.

L’acte es celebrarà a les 11:30 al Centre Cívic de Can Mariner, a la plaça Xavier Valls, carrer de Milà i Fontanals, 16.

PSC

El consell Nacional del Partit Socialista de Catalunya des reuneix aquest dissabte al matí a la localitat de Viladecans (Baix Llobregat) per proclamar les candidatures d’aquelles poblacions catalanes que encara no tenien la confirmació oficial. Núria Parlon serà proclamada de manera oficial com a cap de llista per continuar com alcaldessa de la ciutat. Serà la quarta vegada que Parlon es presenti a la reelecció al càrrec, al qual va accedir al 2009.

La presentació oficial a la ciutat es farà el dia 7 de març al Teatre Sagarra en un acte que comptarà amb la presència de Salvador Illa.

ERC

Diumenge 26, Esquerra Republicana de Catalunya, que en la nit de divendres va presentar els 37 candidats de la seva llista en un acte celebrat al Museu Torre Balldovina, celebrarà una festa republicana al Parc Fluvial del Besòs. Serà a migdia i es recomana l’entrada per l’accés del pont vell.

Foto portada: Els quatre regidors de C’s repeteixen com a candidats en la llista a les municipals.

Foto interior: Núria Parlon amb Salvador Illa,