Skip to main content

Política

Santa Coloma En Comú acomiada el curs polític

  • Marina Tovar

Els Comuns de Santa Coloma de Gramenet  han organitzat, aquest dijous 21 de juliol a les 19h, una trobada per tancar el curs polític. Serà al Local del Carrer Sagarra 9 i comptarà amb la presència de la Diputada al Congrés, Aina Vidal.

L’objectiu de la trobada és fer un repàs d’aquest any, que ha sigut complicat i intens en la política local i nacional. L’organització surt més cohesionada i amb il·lusió per continuar amb el seu projecte polític. Un projecte centrat en construir una alternativa d’esquerres per la ciutat.

La primera part de la trobada tindrà un caràcter polític, un espai per xerrar i compartir idees i en la segona es passarà al sopar “en comú”. Es tracta d’un sopar col·laboratiu, on tothom ha de portar alguna cosa per compartir.

Els Comuns es preparen per al nou curs polític

El nou curs polític del 2023 començarà al setembre amb la Festa Major, on tindran un xiringuito a la fira d’entitats. Els Comuns de Santa Coloma tornaran amb la seva marca En Comú Podem i el seu programa d’esquerres, feminista i ecologista. Continuaran amb les seves activitats per divulgar al seu ideari, com han fet en aquest curs polític.